Preduzeće za spoljnu i unutrašnju trgovinu i usluge d.o.o.

11030 Beograd, Milana Kuča 3, Srbija, Tel/Fax: 011/3058-083, 3059-014, 3540-476

Mobilni: 063/212-443, 065/55-55-029

E-mail: orto-ex@sbb.rs

Početna

Kablovske motalice - profi line

Visok kvalitet I  ergonomija Commelovih kablovskih motalica pružaju sigurnost i jednostavnost u upotrebi. Commelov program PROFI kablovskih motalica izrađen je od robustnih materijala s PVC i metalnim kućištima s termoprekidačem, i opremljen je PVC, gumenim i neoprenskim kablovima različitih dužina (20 m - 50 m) i preseka (3G1,5 - 5G2,5). Ugrađene komponente su u klasi zaštite IP44. PROFI kablovske motalice imaju stabilnu metalnu konstrukciju i jednostavne su za održavanje. Prilagođene su svim korisnicima, ali garantuju sigurnost i pri težim uslovima rada, kao što su radovi u industriji, brodogradnji, građevinarstvu i trgovini. Nudimo 3-godišnju garanciju, osiguran servis i dug vek trajanja.


Gradilišni razdelni ormari

Commelovi gradilišni razdelni ormari Vam omogućavaju mobilan i praktičan priključak na električnu energiju u svim situacijama na gradilištima i u industriji. Robustna čelična konstrukcija plastificirana signalnom žutom bojom omogućava jednostavnost prenosa i sigurnost pri postavljanju na mesto rada. Fleksibilni kabl s neoprenskim omotačom pruža sigurnost u radu i kod ekstremnih uslova rada (vlaga, ulje i mehanička opterećenja). Za zaštitu ljudi i opreme ugrađuju se grebenaste sklopke, instalacioni automatski prekidači (osigurači) i strujne zaštitne sklopke. Ugrađene komponente izrađene su prema zahtevima međunarodnih normi. Commelov asortiman gradilišnih razdelnih ormara je potpuno prilagođen za industrijske i profesionalne radove i garantuje pouzdano i sigurno korišćenje električne energije i kod teških uslova rada.REFLEKTORI i detektori pokreta

 optimalno svetlo za sve prostore i namene  primena u industriji, pri profesionalnim radovima, u domaćinstvu


          Led svetiljke

LED (light-emitting diodes) tehnologiju primenjenu na rasvetnim telima zapravo uopšte ne čine sijalice, već je reč o elektronskom sklopu (čipu) koji emituje svetlost kada prima električnu energiju uz zanemarivo zagrevanje. Otporne su na vibracije, udarce i ostala naprezanja. Uz određene radne uslove, radni vek im je i do 100 000 sati rada.